Skillnad på snabb och effektiv kontorsstädning

Det finns all anledning till varför man som företagare ska se över vilken städfirma man har anlitad för städning i sina lokaler. Dels så betalar nämligen väldigt många företagare på tok för mycket pengar i förhållande till vad man får och man gör detta mest av gammal vana. Det vill säga – ett företag i Stockholm kan ha en städfirma anlitad under några år och man har inte sett över hur prisbilden i just Stockholm kommit att förändras.

För, det har den gjort. Under bara de senaste åren så har exempelvis kontorsstädning blivit betydligt billigare och detta på grund av att det kommit fram fler och fler företag i Stockholm som erbjuder den tjänsten. Att det finns fler städföretag är något som primärt kan förklaras av att rut-avdraget infördes och sedan 2007 så har man också sett den ökning vi nämnde. Nu kan man förvisso inte använda rut-avdraget för kontorsstädning i Stockholm; men att konkurrensen ökat mellan städfirmor har gjort priserna betydligt rimligare.

Att hålla fast vid sin städfirma enbart av gammal vana kan visa sig vara en riktig förlustaffär och att bara kontakta två- eller tre andra företag som erbjuder tjänsten om kontorsstädning kan ge ett helt annat förhandlingsläge och pris i slutändan och detta utan att kvaliteten behöver bli lidande. För: naturligtvis då det kommer till städning – kontorsstädning eller hemstädning – så är kvaliteten det som måste sättas först och kanske speciellt just för kontorsstädning.

Välj kvalitativ kontorsstädning i Stockholm

En sak man ska se upp med i Stockholm är att många städfirmor lovar guld och gröna skogar och i slutändan visar sig vara väldigt dålig. Ett exempel på detta: du som företagare kan anlita en städfirma som lovar att genomföra ett snabbt jobb till ett billigt pris; man garanterar att just din kontorsstädning kommer att ske på ett lika bar sätt – men till ett billigare pris.

Sanningen? Du kommer att få din kontorsstädning utförd snabbt och billigt – men du kommer att få ett fuskjobb på köpet. Man måste göra skillnad på effektivitet och snabba jobb då det kommer till städning. En rutinerad städfirma och de anställda där sköter en kontorsstädning metodisk och där varje skrymlse, vrå och arbetsplats blir ordentligt rengjord och fräsch från grunden. En ”snabb” kontorsstädning blir färdig fort förvisso – men du och dina anställda kommer att se spåren av detta i form av damm, smuts och andra otrevligheter då ni skrapar lite på ytan. Kort sagt; hitta en billig städfirma – men se till att få en effektiv snarare än en snabb kontorsstädning utförd.

Vi rekommenderar www.kontorsstädarnastockholm.se för effektiv kontorsstädning.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress