Kontorshotell och företagshotell

Om du är företagare med Göteborg som arbetsort så kan du hyra in dig och din verksamhet i något av de modernt utrustade kontorshotell som finns här. När du hyr in dig hos ett kontorshotell i Göteborg så finns det en lång rad med goda ting som medföljer ditt val av lokaler.

Goda grannar, till exempel. I Göteborg känns kontinenten på något sätt mycket närmare än i andra städer i Sverige.

”Till Lokalisera Kontorshotell flyttar du snabbt och enkelt. Allt är redan förberett och här hyr du kontorsrum både möblerade och omöblerade. Rummen är mellan 10 och 30 kvm vilket motsvarar ca 20 och 60 kvm traditionellt kontor eftersom hyresgästerna delar på konferensrum, kök och fikarum. Kontorshotellet har bredband med hög kapacitet, inbrottslarm, konferensrum och kraftfulla nätverksskrivare.”

Genom att hyra in dig och ditt företag på ett kontorshotell i Göteborg så kan du jobba mitt i denna kontinentala storstadspuls.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Kontorshotell och företagshotell”

  1. Märta Eklund skriver:

    Vad kan ett litet rum kosta på kontorshotell i Göteborg? Vi är rätt nystartade och det känns dumt att kasta alla inkomster på ett flashigt kontor inne i stan. Det fanns reklam för att man kunde hyra i gårda vid fabrikerna, men det var 6 månader i taget och vi vet inte hur länge vi vill sitta där. Om det kommer något annat alternativ skulle det vara jobbigt att inte kunna ta det. Vi behöver ganska lite utrymme egentligen eftersom vi framförallt jobbar med bokföring, men det skall ju helst vara i stan där vi kan träffa kunder utan att skämmas allt för mycket. Finns det billiga rum man kan hyra månadsvis någonstans i Göteborg? Det finns ju en hel del fina kontor som ingen använder när man kollar på nätet. De skulle ju spara lite på om de hyrde ut billigt under kort tid. Kanske skulle vara en bra affärsidé att skaffa några rum och hyra ut till mindre företag. Ett helt eget kontorsföretag, då skulle man ju ha gratis rum!

Leave a Reply

Powered by WordPress