Kom igång med träningen nu i höst

Vintern är här vilken dag som helst, och kylan börjar ta tag på riktigt. För många innebär detta att man inte rör sig utomhus lika mycket. Det är mörkt och kallt, vilket gör att man förlorar lusten att gå ut mer än man absolut måste. Ta vara på den extra tiden du har nu och gör något nyttigt! Att träna regelbundet betyder inte nödvändigtvis att man måste gå till gymmet 5 dagar i veckan. De flesta som tränar gör det genom någon sorts hobby, och då oftast genom olika sporter.

Det vanligaste misstaget många gör när de börjar träna är att de går på stenhårt från början, innan man har fått in vanan och konditionen. Den positiva känslan träningen ska ge blir istället obehaglig och man skjuter hellre upp träningen för att slippa. Till slut hamnar man i en ond cirkel där man helt enkelt inte orkar ta sig ut överhuvudtaget. Kör istället i ett lugnt tempo som känns bra. Du behöver inte träna mer än ett par gånger i veckan för att det ska ge dig resultat.

När man tränar är det viktigt att man har rätt kläder på sig. Det finns skor som passar för vissa aktiviteter, men kanske inte funkar särskilt bra för andra. Ofta finns det bra hjälp att få i butiken så att man hittar rätt. 

För kvinnor är det dessutom viktigt att man hittar en bra sportbh som passar din träning. Shock Absorber är en av världens främsta inom just sportbhar och har ett brett sortiment som passar dig med en aktiv livsstil. För att du ska hitta precis rätt modell som passar just dig har de utvecklat en så kallad "bounce-o-meter" som mäter din aktivitet och ger dig den modellen som ska funka bäst för dig. Ett fantastiskt verktyg som gör att du kan sitta hemma och shoppa alla dina sportbhar.

Ett annat bra märke är Freya, som är lite mer breda i sitt sortiment, men har ett par riktigt bra sportbhar.

Vart ska du vända dig för att hitta en riktigt bra sportbh? Självklart ska du besöka feminint.se, som är en av Sveriges absolut bästa underklädesbutiker för kvinnor. Där finns garanterat något för dig.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress