Högklackat och du

Att ha på sig höga klackar är det många som våndas över; Det kan sluta i skavsår, stapplande gång, avbrutna klackar och tappad balans. Många har inte högklackat i annat tillfällen då det verkligen behövs, vilket det givetvis inte är något fel på. Det är inte för alla, precis som inte alla gillar skräckfilmer. Men undvika det för att faktiskt gör ont ska inte behövas, därför kommer här några förslag på hur det kan bli lite enklare att ha på sig skor med extra klack.

Börja inte med de högsta klackarna du kan hitta, det blir extremt obekvämt om du inte är van. Börja med en lite lägre klack och arbeta uppåt när du börjar känna dig bekväm i det.

Gå gärna runt hemma med skorna på, både för att härda dina fötter och förbättra hållningen. Om hållningen är fel blir det svårt att hålla balansen och du kommer med största sannolikhet vara ganska obekväm i skorna.

Ta med plåster, det är inte kul att få skoskav ute på stan, och det händer väldigt lätt om man inte är van vid skorna, oavsett vilken typ de är.

Titta runt på nätet, det  finns dussintals tipslistor, videos och sådant som kan hjälpa dig. När du har vant dig så kan du leta runt bland alla de snygga och sexiga skor som finns att hitta både på nätet och i butiker som Katsumi.se. Välj något du vill ha och se snygg ut.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress