De bästa leksakerna

Här på Funtoys har vi de absolut bästa leksakerna! Allt mellan himmel och jord, BH och trosor, lyx och misär! Vi har också de bästa leksaksbilarna. Skalmodeller av de populäraste modellerna och märkerna. Det finns ingen gräns till vad du kan hitta på med dem! Du kan äta dem, du kan sitta på dem, du kan leka med dem, du kan kanske fiska med den! Möjligheterna är oändliga!

 

För de som vill ha mer sofistikerade saker, något som osar av lyx, så har vi en hel kollektion av roliga leksaker i form av gulddoppade badankor. De kan inte flyta, med de ser o så sofistikerade ut när de sjunker. Iscensätt din favoritscen från den där filmen med den båten som sjönk en massa år sen, med hjälp av två badankor och en skärbräda!

 

Andra roliga leksaker har vi också! Bland annat uppblåsbart lego! Det sitter nästan aldrig ihop, när det gör det lossnar det nästan direkt, det är jobbigt att blåsa upp, och det är riktigt dyrt. Men kul är det! Bygg din egna stad i uppblåsbara block som knappt sitter ihop, eller gör egna skapelser som bara du vet vad de är, men även de trillar ihop nästan direkt. Kul! Men hur ska man kunna blåsa upp allting själv? Det gör man inte, antingen ber man om hjälp eller så köper man till en luftpump för hutlösa pengar! Kapitalism!

 

För en titt på vårt sortiment, besök http://funtoys.se/

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress