Caprice, ett resultat av mycket vilja och hårt arbete.

Caprice betyder plötsligt infall genom ödets nyck. Caprice heter även grundaren till By Caprice Lingerie. När Caprice Bourret närmade sig 30 visste hon att det var dags att börja tänka på någonting nytt. Resultatet blev ett samarbete med ett välkänt varuhus i Storbrittanien där hon började sälja sin första kollektion som hon själv designat och modellat. Kollektionen blev en succé och brittisk media hyllade henne som Caprice – Queen of the undie-world".

2006 investerade hon sina egna pengar för att starta företaget by Caprice där hon själv designar, modellar och marknadsför sina underkläder. Succén blev återigen ett faktum och Caprice bevisar att hon kan göra det hon älskar: få kvinnor att känna sig starta, sexiga och feminina.

Från starten 2006 har märket bara fortsatt växa. 2007 introducerades by Caprice Swim följt av by Caprice Sleep i 2008, by Caprice Bedding 2010 och by Caprice Home 2015. I dagsläget säljs hennes kollektioner på 3 kontinenter både i stora varuhus och små specialistbutiker.

Hennes kollektioner är snygga och moderna och det finns någonting för varje tillfälle. Den senaste kollektionen är full av välplacerade spetsar, straps och cut outs vilket fortfarande är otroligt populärt. Inte så konstigt att man vill klicka hem nästan allting man ser. Eller vad tycker du? http://www.feminint.se/caprice


Så det där med ödets nyck känns inte så passande för just den här Caprice, för det känns som att det är många långa dagar av hårt arbete som har skapat succén by Caprice. Men vem vet, att hon bestämde sig för att helhjärtat följa sin passion kanske var ödets nyck ändå.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress