BH i stor storlek

Om du letar efter bh i stor storlek är onlinebutiker så som feminint.se helt klart att rekommendera framför en fysisk butik som oftast inte är inriktad på just stor storlek.

Det finns flera välkända märken som är inriktade på stora storlekar, men dessa dyker oftast inte upp i små butiker som bara köper in det som säljs oftast. Med stor storlek räknas både stor kupa (E-O-kupa) och stor omkrets (90-130). Om man har en större storlek är det ofta viktigare att man har rätt storlek än om man har en mindre byst som inte kräver så mycket stöd. Viktigt att tänka på är även att bara för att man har ett stort omfång betyder det inte att man automatiskt har stora bröst, precis som att om man är smal har man inte nödvändigtvis små.

Att beställa underkläder online kan ibland kräva lite mer kunskap, men då är det tur att det finns bh-experter där ute som kan hjälpa till med tips och rådgivning. När man väl har hittat sin stora storlek som sitter rätt så märker man ofta att både rygg och axlar gör mindre ont. 

Många upplever att en bh i stor storlek ofta ser väldigt tråkig ut, det är inte ovanligt att svart, vitt och beige är det enda man har att välja på om man ens hittar någonting. Det är därför det är så skönt att det finns online-butiker som har ett större sortiment och kan erbjuda lite härliga färger och mönster. 

Passa på att hitta dina nya höst-favoriter redan nu, oavsett om du behöver en stor eller liten bh. 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress